• +45 2255 8898
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

BLOOMBERG

FAKTA:

Bygherre: Bloomberg LP
Design: CHRISTENSEN & CO arkitekter a/s
Udført: 2009

PRODUKTER/MATERIALER:

Skranker, mødeborde, håndvaske og kaffeøer i Corian, samt højglanslakerede toiletrumsvægge med døre.

Da finansnyheds- og markedsdatabureau Bloomberg LP i 2009 skulle indrette kontorer på ny adresse, stod Jönsson Inventar for inventarentreprisen.

Jönsson Inventar producerede skranker, mødeborde, håndvaske og kaffeøer i Corian, samt højglanslakerede toiletrumsvægge med døre. Inventaret skulle matche et smukt moderne design domineret af glas, lige linjer og lyse farveflader.

Design proppet med funktionalitet

Jönsson Inventar tager hånd om alle deltaljer og er samtidig garant på funktionaliteten. En håndvask skal ikke kun se godt ud, men også produceres med rette hældning og integrering af afløb og armaturer. Der skal tænkes på overfladebehandling, der skyr kalk og snavs, for en lettere rengøring og længere holdbarhed.

Vi styrer kompleksiteten og integrerer enhver funktionalitet i produkterne som fx i kontorets toiletområde, hvor vi i toilethåndtaget installerede et lille lys, som lyser rødt, når der er optaget.


Eksklusivt håndværk, produktudvikling og godt samarbejde er grundstammen i Jönsson Inventars DNA

Igennem fire generationer har familievirksomheden Jönsson Inventar leveret high end-inventar til en bred vifte af nordiske erhvervsvirksomheder.

Abonner på vores nyhedsbrev

Følg Jönsson Inventar på Instagram

Jönsson Inventar A/S
Ellekær 14 B, DK-2730 Herlev
+45 2255 8898
info@jonsson-inventar.dk