• +45 4483 0208
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

Receptionsskranke og skærmvægge til Pandora

Receptionsskranke og skærmvægge til Pandora

(17.06.2016) Jönsson Inventar skal producere den ovale skranke i Corian med indfræset logo, opbevaringsskabe med jalousilåger, integreret teknik og detaljer i bruneret messing, designet af Henning Larsen Architects. Entreprisen består desuden af 4 skærmvægge med snoede lameller i egetræ.

Smykkekoncernens nye domicil skal stå klar til indflytning i starten af august.

Pandoras fremtidige domicil på Havneholmen består af to bygninger på hver seks etager forbundet af en mellembygning af glas i alle seks etager. De 550 medarbejdere vil få tagterrasse på toppen af begge bygninger samt et større kantineområde og flere showrooms i stueetagen.

Pandoras ny moderne kontorhovedsæde opføres som EU Green­Building certificeret på Gold-niveau efter miljøsystemet LEED og vil komme til at efter­leve de skærpede energikrav, der indføres for kontor­byg­gerier i 2020 (Bygningsklasse 2020).

Bygningernes solceller på tagfladerne samt den intelligente kli­ma­styring bidrager til at sikre et uhyre lavt energiforbrug.


Eksklusivt håndværk, produktudvikling og godt samarbejde er grundstammen i Jönsson Inventars DNA

Igennem fire generationer har familievirksomheden Jönsson Inventar leveret high end-inventar til en bred vifte af nordiske erhvervsvirksomheder.

Vi er nu blevet en del af JJI Akustik & Inventar A/S, en sammenslutning af Jönsson Inventar, In-sign Akustik og JJI Inventarsnedkeri. Men det er stadig passionen for håndlavede snedkerløsninger produceret i materialer af højeste kvalitet, som driver værket.

Følg Jönsson Inventar på Instagram

JJI Akustik & Inventar A/S
Baltorpbakken 5, 2750 Ballerup
+45 4483 0208
info@jji.as