• +45 2255 8898
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

Receptionsskranke og skærmvægge til Pandora

Receptionsskranke og skærmvægge til Pandora

(17.06.2016) Jönsson Inventar skal producere den ovale skranke i Corian med indfræset logo, opbevaringsskabe med jalousilåger, integreret teknik og detaljer i bruneret messing, designet af Henning Larsen Architects. Entreprisen består desuden af 4 skærmvægge med snoede lameller i egetræ.

Smykkekoncernens nye domicil skal stå klar til indflytning i starten af august.

Pandoras fremtidige domicil på Havneholmen består af to bygninger på hver seks etager forbundet af en mellembygning af glas i alle seks etager. De 550 medarbejdere vil få tagterrasse på toppen af begge bygninger samt et større kantineområde og flere showrooms i stueetagen.

Pandoras ny moderne kontorhovedsæde opføres som EU Green­Building certificeret på Gold-niveau efter miljøsystemet LEED og vil komme til at efter­leve de skærpede energikrav, der indføres for kontor­byg­gerier i 2020 (Bygningsklasse 2020).

Bygningernes solceller på tagfladerne samt den intelligente kli­ma­styring bidrager til at sikre et uhyre lavt energiforbrug.


Eksklusivt håndværk, produktudvikling og godt samarbejde er grundstammen i Jönsson Inventars DNA

Igennem fire generationer har familievirksomheden Jönsson Inventar leveret high end-inventar til en bred vifte af nordiske erhvervsvirksomheder.

Abonner på vores nyhedsbrev

Følg Jönsson Inventar på Instagram

Jönsson Inventar A/S
Ellekær 14 B, DK-2730 Herlev
+45 2255 8898
info@jonsson-inventar.dk