• +45 4483 0208
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

Legeplads til KU.BE i Frederiksberg Kommune

Legeplads til KU.BE i Frederiksberg Kommune

(10.05.2016)  KU.BE bliver Frederiksbergs nye Kultur-og Bevægelseshus. KU.BE  er tegnet af Adept Arkitekter og Jönsson Inventar skal producere og montere elementerne til legepladsen.

I KU.BE kan du deltalge i forskellige idrætter som parkour, yoga og gymnastik – men du vil også kunne gå på opdagelse i et laboratorium for oplevelser og kunne mødes med andre om både daglige kulturtilbud og enkeltstående events. KU.BE består af seks dele med hver sin stemning, identitet og funktion: ”Puls”, ”Bevægelse”, ”Tanker & fordybelse”, ”Performance”, ”Leg” og ”Mad”.

Det færdige hus står klart i efteråret 2016, men allerede nu tilbyder mange aktører KU.BE-aktiviteter i midlertidige lokaler på Marguerite Vibys Plads 5-12 – og der bygges naturligvis også på livet løs. KU.BE bliver Frederiksbergs nye Kultur-og Bevægelseshus.

Kilde http://www.frederiksberg.dk/By-og-kultur/Kultursteder/Kulturhuse/KUBE.aspx

 


Eksklusivt håndværk, produktudvikling og godt samarbejde er grundstammen i Jönsson Inventars DNA

Igennem fire generationer har familievirksomheden Jönsson Inventar leveret high end-inventar til en bred vifte af nordiske erhvervsvirksomheder.

Vi er nu blevet en del af JJI Akustik & Inventar A/S, en sammenslutning af Jönsson Inventar, In-sign Akustik og JJI Inventarsnedkeri. Men det er stadig passionen for håndlavede snedkerløsninger produceret i materialer af højeste kvalitet, som driver værket.

Følg Jönsson Inventar på Instagram

JJI Akustik & Inventar A/S
Baltorpbakken 5, 2750 Ballerup
+45 4483 0208
info@jji.as