• +45 4483 0208
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

Skoleinventar til Europaskolen

Skoleinventar til Europaskolen

(22.06.2018) Carlsberg Byen får sin egen skole for ca. 900 elever. Jönsson Inventar skal producere og montere bl.a. gridvægge med bænke, langborde i massiv træ og kantineborde med laminat i forskellige mønstre. Design JJW Arkitekter

Europaskolen åbner i efteråret 2018 og ligger centralt i Carlberg Byen med den fredede Lagerkælder 3 og Dipylon Porten som nærmeste naboer.
Skolen er en folkeskole drevet af Sankt Annæ og vil kune rumme ca. 900 elever. Pladserne fordeles efter en række kriterier, hvor bl.a. EU-ansattes børn og udlændinge, der er bosat i Danmark for at arbejde, prioriteres, men skolen er også for lokale børn. Carlsberg Byen står som bygherre for opførelsen af skolen.

Eksklusivt håndværk, produktudvikling og godt samarbejde er grundstammen i Jönsson Inventars DNA

Igennem fire generationer har familievirksomheden Jönsson Inventar leveret high end-inventar til en bred vifte af nordiske erhvervsvirksomheder.

Vi er nu blevet en del af JJI Akustik & Inventar A/S, en sammenslutning af Jönsson Inventar, In-sign Akustik og JJI Inventarsnedkeri. Men det er stadig passionen for håndlavede snedkerløsninger produceret i materialer af højeste kvalitet, som driver værket.

Følg Jönsson Inventar på Instagram

JJI Akustik & Inventar A/S
Baltorpbakken 5, 2750 Ballerup
+45 4483 0208
info@jji.as