• +45 4483 0208
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

Udstillingsinventar til VELUX Samlingen

Udstillingsinventar til VELUX Samlingen

(02.11.2017) Jönsson Inventar har vundet en større entreprise med produktion af inventar til den nye udstilling til VELUX Samlingen. VELUX Gruppen har bedt Rosan Bosch Studio om at nytænke og udvikle den historiske samling i Østbirk, så den sættes i historisk, nutidig og fremtidig kontekst.

VELUX Samlingen blev etableret i 1981 af den daværende direktør Kristian Haugaard. VELUX Samlingen, som ligger i Østbirk ved Horsens, formidler historien om etablering af VELUX Gruppen fra stifterens første initiativer og op gennem tiden. Samlingen blev indviet som en gave til stifteren Villum Kann Rasmussen i anledning af firmagruppens 40 års jubilæum. 


Eksklusivt håndværk, produktudvikling og godt samarbejde er grundstammen i Jönsson Inventars DNA

Igennem fire generationer har familievirksomheden Jönsson Inventar leveret high end-inventar til en bred vifte af nordiske erhvervsvirksomheder.

Vi er nu blevet en del af JJI Akustik & Inventar A/S, en sammenslutning af Jönsson Inventar, In-sign Akustik og JJI Inventarsnedkeri. Men det er stadig passionen for håndlavede snedkerløsninger produceret i materialer af højeste kvalitet, som driver værket.

Følg Jönsson Inventar på Instagram

JJI Akustik & Inventar A/S
Baltorpbakken 5, 2750 Ballerup
+45 4483 0208
info@jji.as