• +45 4483 0208
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

Privat køkken færdigmonteret

Privat køkken færdigmonteret

(10.01.2017) En familie i Charlottenlund kunne fejre jul i sit nye køkken, produceret og monteret af Jönsson Inventar. Fronter og overskabe er udført i røget eg, bordplader og gavle i 5 mm rustfrit stål. Alle skabe og skuffer har lys egetræsfinér indvendig.

Højskabe til ovne og køleskabe er placeret bagerst i køkkenet. Da alle køkkenelementer er blevet individuelt produceret, er hele bagvæggen maksimalt udnyttet og tilpasset de ukurante mål. Familien har fået en lille niche i ekstra dybde, der kan lukkes med pocketdøre (døre der kan skydes ind på hver side af skabet når de ikke er i brug). Overskabene i røget eg, har glaslåger i røgfarvet glas, også leveret af Jönsson Inventar.


Eksklusivt håndværk, produktudvikling og godt samarbejde er grundstammen i Jönsson Inventars DNA

Igennem fire generationer har familievirksomheden Jönsson Inventar leveret high end-inventar til en bred vifte af nordiske erhvervsvirksomheder.

Vi er nu blevet en del af JJI Akustik & Inventar A/S, en sammenslutning af Jönsson Inventar, In-sign Akustik og JJI Inventarsnedkeri. Men det er stadig passionen for håndlavede snedkerløsninger produceret i materialer af højeste kvalitet, som driver værket.

Følg Jönsson Inventar på Instagram

JJI Akustik & Inventar A/S
Baltorpbakken 5, 2750 Ballerup
+45 4483 0208
info@jji.as