• +45 2255 8898
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

KU.BE åbnet

KU.BE åbnet

(05.09.2016) Frederiksberg Kommunes kultur-og bevægelseshus ved Flintholm er nu åbnet og i fuld brug. Jönsson Inventar har bidraget til byggeriet, ved at stå for en stor del af indkøb og montering af elementer til legepladsen. Værkstedet har bidraget med produktion af løbebanen, der er bygget op i krydsfinér.

KU.BE er udformet i et dansk/hollandsk møde mellem arkitekterne fra ADEPT og MVRDV – hollænderne er kendte for den bueformedeMarket Hall i Rotterdam og har tidligere samarbejdet med danske kolleger om Frøsiloen på Islands Brygge og det nyåbnede rock-museum Ragnarock i Roskilde.

I Flintholm har de fordelt KU.BE's godt 4.000 multifunktionelle kvadratmeter på fire plan, delt op i seks zoner med hver sit tema i hver sin farve.

I stueetagen tager café, lounge og legebakkelandskab imod. På førstesalen ligger perfomance-salen med en mobiltribune til 270 tilskuere. På anden sal er der gjort plads til fordybelse med bibliotekets behagelige møbler og studiepladser med udsigt. Og øverst på tredje kan du da blandt andet lige løbe om kap på en indendørs løbebane.

Inde imellem ligger der danserum, udstillingsrum, madlavningsrum, meditationsrum og hvad-du-ellers-kan-finde-på rum. Og udenfor hører en stor kuperet landskabshave med og lokker med flere aktivitetsmuligheder, legepladser og opholdssteder.

 


Eksklusivt håndværk, produktudvikling og godt samarbejde er grundstammen i Jönsson Inventars DNA

Igennem fire generationer har familievirksomheden Jönsson Inventar leveret high end-inventar til en bred vifte af nordiske erhvervsvirksomheder.

Abonner på vores nyhedsbrev

Følg Jönsson Inventar på Instagram

Jönsson Inventar A/S
Ellekær 14 B, DK-2730 Herlev
+45 2255 8898
info@jonsson-inventar.dk