• +45 4483 0208
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

KU.BE åbnet

KU.BE åbnet

(05.09.2016) Frederiksberg Kommunes kultur-og bevægelseshus ved Flintholm er nu åbnet og i fuld brug. Jönsson Inventar har bidraget til byggeriet, ved at stå for en stor del af indkøb og montering af elementer til legepladsen. Værkstedet har bidraget med produktion af løbebanen, der er bygget op i krydsfinér.

KU.BE er udformet i et dansk/hollandsk møde mellem arkitekterne fra ADEPT og MVRDV – hollænderne er kendte for den bueformedeMarket Hall i Rotterdam og har tidligere samarbejdet med danske kolleger om Frøsiloen på Islands Brygge og det nyåbnede rock-museum Ragnarock i Roskilde.

I Flintholm har de fordelt KU.BE's godt 4.000 multifunktionelle kvadratmeter på fire plan, delt op i seks zoner med hver sit tema i hver sin farve.

I stueetagen tager café, lounge og legebakkelandskab imod. På førstesalen ligger perfomance-salen med en mobiltribune til 270 tilskuere. På anden sal er der gjort plads til fordybelse med bibliotekets behagelige møbler og studiepladser med udsigt. Og øverst på tredje kan du da blandt andet lige løbe om kap på en indendørs løbebane.

Inde imellem ligger der danserum, udstillingsrum, madlavningsrum, meditationsrum og hvad-du-ellers-kan-finde-på rum. Og udenfor hører en stor kuperet landskabshave med og lokker med flere aktivitetsmuligheder, legepladser og opholdssteder.

 


Eksklusivt håndværk, produktudvikling og godt samarbejde er grundstammen i Jönsson Inventars DNA

Igennem fire generationer har familievirksomheden Jönsson Inventar leveret high end-inventar til en bred vifte af nordiske erhvervsvirksomheder.

Vi er nu blevet en del af JJI Akustik & Inventar A/S, en sammenslutning af Jönsson Inventar, In-sign Akustik og JJI Inventarsnedkeri. Men det er stadig passionen for håndlavede snedkerløsninger produceret i materialer af højeste kvalitet, som driver værket.

Følg Jönsson Inventar på Instagram

JJI Akustik & Inventar A/S
Baltorpbakken 5, 2750 Ballerup
+45 4483 0208
info@jji.as