• +45 2255 8898
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

(15.10.2020) Da denne private kunde henvendte sig til Jönsson Plus, stod alle muligheder åbne. Overflader, træsorter, greb, bordplader, højder og størrelser blev tilpasset kundens ønske og behov. Da vi i fællesskab var kommet frem til et design, lavede vi en illustration i 3D. Det skabte sikkerhed for at vi havde valgt rigtig.


(08.10.2020) Oehlenschlægersgade Skole er ved at blive ombygget, og til den første etape har vi som det første monteret Læsehulen.

Design JJW arkitekter


(17.07.2020) Jönsson Inventar har vundet en stor entreprise til Campus Emdrup, tegnet af Arkitema.
Entreprisen indholder bland andet et stort podie, studiepladser i flere udgaver, planteafskærmning og et stort trappemøbel.

Illustration: Arkitema


(08.07.2020) Jönsson Inventar skal producere og montere højborde, studiemøbler, bænke og langbord, alt i krydsfinér med egetræsfinér. Design og illustration Christensen & Co Architects


(06.07.2020) Til villa i Københavnsområdet, har vi vundet en omfattende inventarentreprise bestående af specialdesignet inventar til 3 etager, til blandt andet musikrum, badeværelser, opbevaringsrum, bibliotek, kontor og soveværelser. De fleste møbler leveres grundmalet fra fabrik, klar til håndmaling på stedet, resten leveres færdig malet eller i lakbehandlet egetræ. Design og illustration er udført af tegnestuen Finerum.


(04.06.2020) Magasinet MESTER sætter fokus på godt håndværk i hovedstaden. I årets 10. udgave fortæller Snedkermester Steen Jönsson om ombygningen af Folketingets talerstol. I tillæg til ombygningen producerede og udviklede vi, i samarbejde med arkitekt Carsten Holgaard, en talerpult med  hæve/sænkefunktion der er placeret foran talerstolen.

Hent dette nummer af Magasinet Mester her https://hfk.dk/mester/


(26.03.2020) Absalon Professionshøjskole udvider stort i Roskilde. Til byggeriet skal Jönsson Inventar producere og montere skabe i egetræsfinér på brandgodkendt krydsfinér til stor gang i 2 etagers højde. Design Rønnow Arkitekter


(19.03.2020) Til Nordea på Christianshavn skal Jönsson Inventar producere og montere specialinventar i marmor og eg; vægbeklædning, kaffediske,reception, talerstol og opbevaringsvæg med skydelåger. Design PLH Arkitekter


(11.03.2020) Jönsson Inventar skal producere og montere specialinventar til vinkælder, køkken, walk-in garderobe og døre mm. til luksussommerhus i Nordsjælland. Illustration og design Danielle Siggerud Architects


(05.03.2020) Jönsson Inventar har vundet inventarenreprisen bestående af skærmvægge, garderober, afleveringsstation, indbygning af magasinreol, plakatpaneler og loungemøbler. Design og illustration: NOAA architects


(06.02.2020) Pernille Lind Studio har designet specialinventaret i valnød, med detaljer i messing og mørkt brunt læder. Inventaret forventes at være færdig til montage i starten af april.


(24.10.2019) Jönsson Plus har travlt med mange private køkkener og specialtilpassede reoler og skabe.


(13.09.2019) Folketinget laver en rollespilsafdeling hvor unge mennesker kan prøve at være politiker på Christiansborg. Jönsson Inventar skal producere inventaret, designet af Expology.


(27.06.2019) Jönsson Inventar har, i samarbejde med Anne Krogh & Co, udarbejdet et indretningsforslag til kantine og buffetområdet i IBMs hovedkvarter. Efter en række projektændringer, bliver produktionen nu sat i gang. (3D-illustration Anne Krogh & CO)


(27.06.2019) Jönsson Inventar har fået i opgave at producere nyt køkken til Folketingsformandens kontorlokaler.


(11.04.2109) Jönsson Inventar vandt opgaven, da Kvindemuseet ønskede en omfattende nyindretning af bl.a. deres opholds- og udstillingsområder. Designet er udviklet af arkitektfirmaet MATTERS, som – meget passende – ejes af to kvinder: Lotte Rønne og Marie-Louise Holst. Et gennemgående tema er en smuk, blå farve og blandingen af malede flader og detaljer i messing. Nu står det hele færdigt og bliver flittigt brugt.


(28.03.2019) KB Hallen på Peter Bangs Vej er et af hovedstadens landmærker. Efter branden er den blevet genopbygget og nyfortolket af Christensen & Co. Selv om den gamle KB Hal bliver citeret i det ydre formsprog, så er indretningen af den nye hal naturligvis moderne og funktionel. Det gælder også inventaret, hvor Jönsson Inventar har stået for nogle af de mest iøjnefaldende elementer. Se billeder i vores reference.


(21.02.2019) Jönsson Inventar er blevet valgt til en større inventarentreprise til Ferring Pharmaceuticals nye domicil i IPC Soundport Building, beliggende yderst på erhvervsområdet Scanport.

Arkitekt på opgaven er Foster + Partners i samarbejde med danske Mikkelsen Arkitekter. (Illustration Foster + Partners)

 


(13.02.2019) Brandimprægnerede asketræspaneler monteret på gipshus, massive asketræsgulve, trapper og rækværk i ask, samt amfitrappe er nu taget i brug på Ålholmafdelingen af Hillerød Vest Skolen. 

Arkitekt: BBP Arkitekter A/S


(14.01.2019) Vi starter året med en stor inventarentreprise til en privat villa i Nordsjælland. Arkitekt Danielle Siggerud har designet inventar til garderober, vinkælder, sparum, gæstetoilet, bryggers, 2 badeværelser, walk-in garderobe og master soverum med integreret pejs og TV.


(21.12.2018)  Julefreden sænker sig over Ellekær 14 i eftermiddag. Onsdag 02. januar er vi igen på plads for at gøre en forskel.

VI ØNSKER JER ALLE EN GLÆDELIG JUL OG ET GODT NYT ÅR.


(11.12.2018) En større inventarentreprise skal leveres i 3 etaper. 1. etape, bestående af 45 bænke og 2 stk. søjleborde i ask (diameter 1300mm) monteres i januar 2019. Etape 2, bestående af 22 højborde med asketræsbordplade, skal leveres i april 2019. Sidste etape, 25 bænke, vil blive monteret i foråret 2020.

Design og 3D-illustration Vilhelm Lauritzen Arkitekter


(15.11.2018)  Jönsson Inventar har vundet køkkenentreprisen på 77 køkkener til Nyboder. Boligerne skal stå færdig renoveret i foråret 2019.

Arkitetk: Fogh & Følner


(02.10.2018) Den nyrestaurerede talerstol tilpasset kørestolsbrugere er taget i brug. Jönsson Inventar har udført snedkerarbejdet og alt stod klappet og klart i god tid. Rønnow Arkitekter har stået for ombygningen af Folketingssalen i tæt samarbejde med Folketinget og MOE Rådgivende Ingeniører. 


(19.09.2018) 13.september inviede Velux sit nye museum Velux Collection, der viser virksomhedens knap 75-årige histore på ét sted. Jönsson Inventar har produceret og monteret alle udstillingsmoduler. Deisgn Rosan Bosch Studio. Læs mere om udstillingen her (fra Mester Tidende).


(06.08.2018) Jönsson Inventar producerer kantineinventar til Region Midtjyllands største uddannelsesinstitution. Ca. 2400 årselever på en lang række ungdomsuddannelser, et stort antal kursister og ca. 360 medarbejdere får glæde af den nye kantine. Campus Vejle er tegnet af Cubo Arkitekter.


(13.07.2018) Som en logisk konsekvens af ombygningen af Folketingets talerstol for tilgængelighed for kørestolebrugere, bliver nogle af medlemspultene nu erstattet af nye, der lever op til det samme krav. Jönsson Inventar producerer de nye pulte i 4 udgaver; for 1 person, 2 personer, 4 personer og 6 personer. 

Den ombyggede talerstol og de nye medlemspulte bliver taget i brug ved Folketingets åbning i oktober.


(22.06.2018) Carlsberg Byen får sin egen skole for ca. 900 elever. Jönsson Inventar skal producere og montere bl.a. gridvægge med bænke, langborde i massiv træ og kantineborde med laminat i forskellige mønstre. Design JJW Arkitekter


(07.06.2018) Vi lancerer i dag Jönsson Plus, en ny afdeling og en ny hjemmeside der koncentrerer sig om skræddersyede interiørløsninger på et højt niveau for en privat kundekreds. Fokus vil ligge på specialdesignede køkkener, garderober og reolløsninger.

Se den her www.jonssonplus.dk


(09.05.2018) Den nye skole i Ørestad Syd får specielinventar produceret på værkstedet i Herlev. Inventarentreprisen består af et stort rundt dukkehus, multimøbel med siddepladser indvendig og udvendig, reolvogne og 'sten' af krydsfiner. 

Inventardesign JJW arkitekter


(09.05.2018) Den norske sømandskirke ved Stadsgraven i København er midt i en renoveringsproces. Jönsson Inventar er i den anledning i gang med at producere en 10 m lang bænk til pejsestuen til levering inden den norske nationaldag 17.05. Entreprisen indeholder også garderobeskabe, caféinventar og stor reol, alt i mahogni. Design Scheving & Bertelsen Arkitekter


(18.04.2018) Vi ønsker Cristels i Hørsholm tillykke med den flotte nye butik. I samarbejde med tegnestuen Pernille Lind Studio har vi udviklet og produceret alt inventar til butikken i Hørsholm Midtpunkt. Se referencen med flere billeder her.


(13.04.2018) 2 lærlinge fra Jönsson Inventar har fuldført svendeprøven som møbelsnedker med gode resultater. Lasse Boffy Neldahl blev tildelt en bronzemedalje, og Konstantinos C. Tsiropoulos fik bedømmelsen Ros for sit svendestykke. Vi ønkser dem tillykke med deres nye status som møbelsnedkere.


(08.03.2018) 8. marts 1898 åbnede Adolf Oscar Jönsson A.O. Jönssons Møbelsnedkerværksted på Østerbro i København. I dag er det Adolf's oldebarn, Steen Jönsson der holder roret i familievirksomheden Jönsson Inventar. Nu som dengang er det kvalitet og håndværk der står i højsædet. Vi er stolte af at kunne producere specialdesignet inventar til skoler, lufthavne, loungeområder, kantiner, museer, private, hospitaler, hoteller..  Læs mere om os her


Corianskranke Jönsson Inventar

(15.02.2018) I forbindelse med ibrugtagelse af nyt receptionsområde, skal Jönsson Inventar producere og montere en ny receptionsskranke i Corian. Design og 3D-illustration Anne Krogh & Co.


Inventar til fritidshjem

(14.02.2018) Jönsson Inventar har ansvaret for tømrerdelen og den store inventarentreprise når 3 klasseværelser på Det Kongelige Vajsenhus skal nyindrettes som fritidshjem. Design og 3D-illustrationer Anne Krogh & Co.


(08.02.2017) Kvindemuseet i Aarhus ønsker at forny caféområdet og udstillingsfaciliteterne. Jönsson Inventar er valgt til at producere inventar, og skal gennem 3 etaper levere udstillingsinventar og cafémøbler. Projektet er designet af tegnestuen Matters.


(07.02.2018) Du er uddannet møbelsnedker, har gerne nogle års erfaring og kan arbejde selvstændigt. Derudover skal du trives i en travl hverdag med skarpe deadlines, kunne lide at have mange bolde i luften og bevare det forkromede overblik selv i pressede situationer.


(21.12.2017) Jönsson Inventar skal renovere og ombygge Folketingets talerstol. Udgangspunktet for at igangsætte ombygningen er behovet for at sikre, at et eventuelt kørestolsbrugende folketingsmedlem har let adgang til talerstolen i folketingssalen.


(02.11.2017) Jönsson Inventar har vundet en større entreprise med produktion af inventar til den nye udstilling til VELUX Samlingen. VELUX Gruppen har bedt Rosan Bosch Studio om at nytænke og udvikle den historiske samling i Østbirk, så den sættes i historisk, nutidig og fremtidig kontekst.


(27.10.2017) Vi ønsker Hotel Sanders tillykke med åbningen af det nyrestaurerede hotel i Tordenskjoldsgade i København. Arkitekt og designer på projektet er den Londonbaserede tegnestue Lind + Almond. Jönsson Inventar har produceret inventar til hotelværelserne, samt loungeområder, bar og reception. Hotellet er en del af Kølpin Hotels. 


(27.10.2017) Grøndalsvænge Skole føjer sig ind i en længere række af skoler der får specialinventar produceret og monteret af Jönsson Inventar. Illustration og design JJW Arkitekter.


(19.10.2017) Produktionen af specialinventar til Smiledesigns tandlægeklinik er i fuld gang på værkstedet. Ud over sofamodul og ribbevægge, indeholder entreprisen en receptionsskranke hugget ud af en stenblok. Design og 3D-illustration Henning Larsen Architects


(05.10.2017) I samarbejde med Herlev Kommune har Aras fået en tilknytning til arbejdsmarkedet ved at arbejde her på værkstedet i Herlev, de dage han ikke deltager i undervisningen på sprogskolen. Han har 6 års erfaring fra en syrisk møbelfabrik, og er et plus for vores virksomhed.


(21.09.2017) Talerpult skåret ud i 1 stort stykke egetræ i utraditionelt design, er i dag afleveret til statslig institution. Alle dele, inklusive saksedetaljen til at højdeindstille pulten, er udført i massivt egetræ. Bordpladen skubbes op af en elektrisk hæve/sænke-søjle.


(12.09.2017) Du er uddannet møbelsnedker, har gerne nogle års erfaring og kan arbejde selvstændigt. Derudover skal du trives i en travl hverdag med skarpe deadlines, kunne lide at have mange bolde i luften og bevare det forkromede overblik selv i pressede situationer.


(07.02.2018) Du er uddannet møbelsnedker, har gerne nogle års erfaring og kan arbejde selvstændigt. Derudover skal du trives i en travl hverdag med skarpe deadlines, kunne lide at have mange bolde i luften og bevare det forkromede overblik selv i pressede situationer.


(01.09.2017) Efter flere ugers montering, er alt specialinventar til Nordeas nye domicil i Ørestaden på plads. Kaffestationer, loungesofaer, buffetborde, infoskranker og kantinemøbler designet af Henning Larsens Tegnestue bliver taget i brug i disse dage. 


læringstorv bbp arkitekter

(15.06.2017) Jönsson Inventar er en af spillerne, når et mangeårigt ønske om en tidssvarende og multifunktionel skole i afdeling Ålholm bliver til virkelighed i løbet af de næste par år.

Vi skal producere specialinventar til etape 2, ombygningen af den store hovedbygning. Arkitekt på projektet og 3D-illustration: BBP Arkitekter 


(20.04.2017) I fobindelse med at Dansk Sygeplejeråd ønsker at opdatere sit receptionsområde, skal vi i juni levere specialinventar, designet af Anne Krogh & Co. 3D-illustration af Anne Krogh & Co.


(07.04.2017) Entreprisen til Nordeas nye hovedkvarter i Ørestaden indeholder specialinventar til opholdsarealer fordelt på 6 etager. Arkitekt og illustration: Henning Larsen Architects. Indretningsarkitekt på arbejdsarealer: Signal Arkitekter


(05.04.2017) Kantineinventar til 5 virksomheder sætter nu sit præg på vores værksted. Inventaret bygger videre på allerede udførte projekter for Compass Group, og er designet af Dynamo Studio.


(23.03.2017) I disse dage er produktionen af et nyt mødebord til en statslig institution i fuld gang. Bordet er designet af Anne Krogh & Co og skal stå færdig til påske. En prøve på en detalje ved bordet, blev forevist beslutningstagerne inden den endelige udformning blev godkendt. Bordet har en diameter på 410 cm og består af 6 dele der kan demonteres og flyttes.


(16.03.2017) Eftermiddagen her i Herlev er blevet brugt i godt selskab med arkitekter fra Rønnow Arkitekter. Det blev et frugtbart møde mellem designer og producent. Mange spørgsmål blev vendt og drøftet, og nye kontakter skabt. - Og små kasser fik olie efter eget valg, og kom med hjem til hylden.Vi søger en uddannet maskinsnedker med STOR INTERESSE for CNC-programmering, ansættelse snarest. Du skal trives i en travl hverdag med skarpe deadlines, kunne lide at have mange bolde i luften og bevare det forkromede overblik selv i pressede situationer. Læs mere på siden Job/læreplads under fanen Om os


trioBike får ny disk

(27.02.2017) 1. marts er der grand opening for trioBikes første flagshipstore på Gammel Kongevej 80 på Frederiksberg - og Jönsson Inventar har produceret disk, podie og logo med indbygget LED-belysning!


(12.01.2017) 10.000 studerende og 800 medarbejdere har deres daglige gang i det fantastiske studiemiljø på Proffesionshøjskolen på Vesterbro. I alt har vi leveret mere end 2000 aflåselige elev- og lærerskabe i forskellige størrelser til PC- og opbevaring, samt garderobeskabe til omklædningsfaciliteterne. Projektet blev gennemført i samarbejde med Sonesson Indredningar.


(10.01.2017) En familie i Charlottenlund kunne fejre jul i sit nye køkken, produceret og monteret af Jönsson Inventar. Fronter og overskabe er udført i røget eg, bordplader og gavle i 5 mm rustfrit stål. Alle skabe og skuffer har lys egetræsfinér indvendig.


(09.12.2016) Julefreden sænker sig over Ellekær 14 kl. 14.30 lille juleaften. Mandag 02. januar er vi igen på plads for at gøre en forskel.

VI ØNSKER JER ALLE EN GLÆDELIG JUL OG ET GODT NYT ÅR.


(09.12.2016) Denne gang er det Novo Nordisk i Hillerød der skal have nyt inventar. Sammen med entreprisen til afdelingen i Måløv, skal vi gennem de næste 3 måneder producere skabe o.l. af 1.160 m2 kompaktlaminat. Entreprisen indeholder bl. andet også stålgarderober og køkkener med stålbordplade.


(17.11.2016) DTU bygning 303A får gruppemøbler produceret af Jönsson Inventar. Hos os kan man bestille studiemøbler tilpasset efter mål, med farver og materialer efter eget ønske. Design Christensen & Co


(20.09.2016) Her ser du en prøveopængning af et klapbord til Folketinget. Vi har produceret 5 suplerende borde i egetræsfinér og lavet nye beslag i poleret messing. De originale hænger i Folketingets gange.


(15.11.2016) Københavns Universitet Amager har igen benyttet muligheden for at bestille mødebåse der er tilpasset i størrelse og materialevalg. Design Christensen & Co


(15.09.2016) Igen har en privat kunde valgt Jönsson Inventar til at forny sit køkken. Når kunden kommer til os med sine drømme, fysiske omgivelser og økonomiske ramme, kan vi tegne og producere et køkken der kan matche deres behov. Efter aftale kan vi lave en 3D illustration, som giver tryghed for at resultatet bliver som kunden ønsker sig.


(05.09.2016) Frederiksberg Kommunes kultur-og bevægelseshus ved Flintholm er nu åbnet og i fuld brug. Jönsson Inventar har bidraget til byggeriet, ved at stå for en stor del af indkøb og montering af elementer til legepladsen. Værkstedet har bidraget med produktion af løbebanen, der er bygget op i krydsfinér.


(13.07.2016) Jönsson Inventar har fået en central rolle i renoveringsporcessen af hotellet i indre by.

Vi har vundet flere entrepriser, og skal bl.a. producere og levere alle løse møbler til værelserne. Hotellet ejes af Kølpin Group, og den Londonbaserede tegnestue LIND + ALMOND er arkitekter på opgaven. www.lindalmond.co


(30.06.2016) Jönsson Inventar er i fuld gang med at renovere det store auditorium i Universitetsparken på Østerbro.

Med i entreprisen er også malerbehandling, ny overfladebehandling af eksisterende træpodie og teglgulv, samt snedkerarbejde på 2 døre. Auditoriet forventes at stå færdig i uge 33.

Arkitekt: CCO Arkitekter

 

 


(28.06.2016) Københavns Kommune har valgt Jönsson Inventar til at producere borde, ribbevægge i eg, siddebænke og tavler til Hørgården Plejecenter på Amager. Centeret, der er opført i 1974, gennemgår i disse dage en gennemgribende ombygning og modernisering, så bebyggelsen fremadrettet vil kunne opfylde kravene til et moderne og velfungerende plejecenter. JJW Arkitekter har, sammen med NCC, Holmsgaard ingeniører og LIW Planning ansvaret for gennemføringen af projektet på Amager.

 


(17.06.2016) Jönsson Inventar skal producere den ovale skranke i Corian med indfræset logo, opbevaringsskabe med jalousilåger, integreret teknik og detaljer i bruneret messing, designet af Henning Larsen Architects. Entreprisen består desuden af 4 skærmvægge med snoede lameller i egetræ.


(16.06.2016) Jönsson Inventar er en del af nybyggeriet på den gamle Carlsberggrund ved at levere inventar til UCC Campus Carlsberg. Arkitekt og illustration JJW Arkitekter.


(12.04.2016) Det er de studerene på Studieskolen i Borgergade 12 der får glæde af den nye café, vi skal producere inventar til. Caféen vil blive drevet efter Deli Marché-konceptet af Compass Group. Inventaret er designet af Dynamo Studio.


(10.03.2016) Installationen af videokonferenceskabe til brug ved retssager sparer i dag mange resurser i forbindelse med kørsel for politiet med arrestanter til afhøring. I samarbejde med Informationsteknik  producerer vi nu yderligere 15 skabe.  Se projektet


(12.02.2016) Jönsson Inventar er valgt til at producere Skatteministeriets nye skranke. Maaholm Arkitekter står for designet, og ATP Ejendomme er bygherre på projektet.


(14.01.2016) Når Gentofte Sportspark åbner om kort tid, er det loungemøbler produceret af Jönsson Inventar man vil finde i publikumsområderne. Entreprisen indeholder modulsofaelementer og mobile diske.

Illustration og design: Christensen & Co Arkitekter


(11.12.2015) Jönsson Inventar har i forlængelse af det fornyligt producerede loungeinventar til Finger C, fået en ny ordre på lignende inventar til et nyt loungeområde. Inventaret er designet af schmidt/hammer/lassen arkitekter.


(17.11.2015) Jönsson Inventar er blevet valgt til at producere receptionsskranken til Dansk Metals nye domicil. Skranken er designet af Paludan & Ramsager, og er modulopdelt for maksimal fleksibilitet. Dansk Metals nye lejemål skal stå færdig inden jul.


(13.11.2015) Der er travlhed på værkstedet i Herlev. Vi har vundet inventarentreprisen til Albertslund Kommunes nye Plejecenter og Sundhedshus, og det hele skal stå monteret og klart inden jul. Vi laver akustikelementer, sofavæg, biblioteksreoler, plankeborde, køkkennicher, diverse bænke, ventemøbler og kupeer til ophold. Design JJW arkitekter


(08.10.2015) Efter endt læretid har Filip Kofoed Schwartz og Kenneth Sjøberg Fredenborg fået deres svendebreve. Kenneth blev belønnet med ros, og fik KTS’ udmærkelse ‘Den Gyldne Høvel’ for godt kammeratskab. Vi ønsker dem begge 2 tillykke med det fine arbejde.


(07.10.2015) Vi holder reception for Steen i anledning af hans fødselsdag den 30.10.2015. Udover kunder, samarbejdspartnere og venner af huset, er de mange lærlinge der er blevet udlært her gennem årene specielt velkomne.


(15.08.2015) Værkstedet er godt i gang med produktion af specialinventar, tegnet af Gottlieb Paludan til Realdanias domicil. Receptionsskranke, runde ståbarer, kølebeholdere til vandflasker, cafémøbel med indbyggede skjulte kaffeautomater og kaffemøbler i kontorarealer – alt produceres med overflader overvejende i Corian – Glacier White og messing. Til receptionen bliver der også produceret et akustikregulerende element med 4 indbyggede monitorer. Inventaret skal stå færdig monteret i uge 41.


(08.07.2015)  Jönsson Inventar skal producere gruppemøbler og borde til August Krogh Instituttet, en del af Københavns Universitets videnskabelige fakultet. Instituttets primære forskningsområde vedrører fysiologi og biologi. Møblerne er designet af Christensen & Co, er tilpasset kørestolsbrugere og produceres i krydsfiner og linoleum. Bænke leveres med polstrede hynder.


(07.07.2015)  Microsoft samler sine 2 danske afdelinger i deres nye 20.000 m2 store Domicil i Lyngby. Visionen er at skabe fremtidens arbejdsplads, hvor de 900 medarbejdere understøttes i deres forskellige måder at tænke, arbejde og samarbejde på gennem en fleksibel indretning med de nyeste teknologier. Til dette miljø skal vi producere 600 bordplader, buffeter og andet specialinventar designet af Henning Larsen Architects. Entreprisen skal monteres medio oktober.


(24.06.2015)  Jönsson Inventar A/S har altid prioriteret at sikre branchens fremtid og udvikle dygtige fagfolk ved at ansætte lærlinge. I år har 3 lærlinge gennemført sin svendeprøve med fine resultater. Her ser vi Zsolt Krausz med sit entrémøbel, bedømt til karakteren ros. Udover Zsolt har Lasse Brøns Jensen fået sit svendebrev som maskinsnedker og Anders Binderup Koch som møbelsnedker.


(28.05.2015)  IDA Conference Center udvider sin service til centerets kunder med nyt inventar med indbyggede interaktive funktioner, designet af  D-VISION 2.0. Jönsson Inventar A/S er med sin brede erfaring med integrering af teknik og AV-udstyr valgt til at producere de 4 inventardele.


(28.05.2015)  I 2011 producerede Jönsson Inventar A/S 3 talerstole til Norges Banks presserum. Banken skal nu bruge 1 talerstol mere til levering i august, og har igen valgt os som producent. Design Andersen & Flåte A/S


(05.05.2015)  I forbindelse med at Albertslund Kommune ønsker at opgradere læringsmiljøet i fællesrum på 4 af kommunens skoler, er Jönsson Inventar A/S blevet valgt til at formgive og producere nyt inventar til læring og leg. Konceptet er gennemgående, med interne variatoner efter de enkelte skolers behov.


(29.04.2015)  DR har valgt Jönsson Inventar A/S til at producere 10 opbevaringsskabe til kontrabasser. Basserne har forskellige størrelser og skal opbevares i tilknytning til DR’s koncertsal .


(26.03.2015)  Jönsson Inventar er blevet valgt til at producere løst inventar til udvidelsen af Finger C i Københavns Lufthavn. Entreprisen består af høje og lave borde i ask natur og sortbejdset ask. Møblerne er designet af schmidt/hammer/lassen architects


(19.03.2015)  Jönsson Inventar skal, efter aftale med Compass Group Danmark A/S og firmaet Søren Enggaard, producere inventar og levere møbler til restaurant og café i nyopført erhvervsområde i Aalborg. Designconcept og inventardesign Jönsson Designlab.


(09.12.2014)  Det nye campus-område er tegnet af Arkitema Architects baseret på en vundet totalentreprise-konkurrencen i 2008.

Inventarentreprisen består i store dele af polstrede siddemøbler, og blev vundet over Bruno Hansen Furniture, PO Inventar og WO Interior.

(Illustration: Arkitema)


(05.11.2014)  Jönsson Inventar har gennem mange år produceret specialinventar til koncernen. Vi har bl.a. produceret inventar til alle landets filialer og bestyrelsesbord med indbygget AV-udstyr.  Lige nu ombygger vi kantinen og renoverer borde og bænke til Danske Banks ejendom i Ejby.


(18.08.2014)  Efter 3 ugers koncentreret montage, er alt specialinventar til Aarhuskontorets nye domicil klar til ibrugtagning. Her ses en 11 meter lang Corianskranke i receptionen på 22. etage.  (Design Anne Krogh & Co)


(09.07.2014)  I foråret producerede og monterede Jönsson Inventar 11 sæt gatepulte til Gate A og B. Pultene er designet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter og produceret i Corian og glas. Nu supplerer Lufthavnen med 17 nye sæt til levering efter sommerferien.


(08.07.2014)  Fængslet er tegnet af C.F. Møller, der vandt arkitektkonkurrencen i 2010 i samarbejde med Rambøll og Marianne Levinsen. Jönsson Inventar skal producere inventar som underleverandør til Jakon A/S.


(11.06.2014)  Swire Blue Oceans flagskib, Pacific Orca får inventar produceret af Jönsson Inventar A/S til deres radiokommunikationsudstyr. Skibet er specialbygget til at montere havvindmøller.


(28.05.2014)  Medens de studerende holder en velfortjent sommerferie, skal 4 auditorier i Universitetsparken renoveres. Mikkelsen Arkitekter har valgt Jönsson Inventar A/S til entreprisen der består af malerbehandling af vægge og lofte, slibning og lakering af gulve, udskiftning af front- og bordplader, nye ryg- og sædehynder, samt maling af stålstel.


(01.04.2014)  Efter endt læretid hos Jönsson Inventar fik Simon Hesse i fredags sit svendebrev med karakteren ros. Her er Simon med sit svendestykke, en skænk i amerikansk valnøddetræ. Vi ønsker ham tillykke med det fine resultat.


(25.03.2014)  Efter de første måneder med nye ejere og nyt navn, er vi nu på plads med vores nye ansigt.

Det nye logo er i brug og kan ses på vores adresse, i bybilledet på vores biler og hos kunderne når deres inventar bliver monteret.

 


Eksklusivt håndværk, produktudvikling og godt samarbejde er grundstammen i Jönsson Inventars DNA

Igennem fire generationer har familievirksomheden Jönsson Inventar leveret high end-inventar til en bred vifte af nordiske erhvervsvirksomheder.

Abonner på vores nyhedsbrev

Følg Jönsson Inventar på Instagram

Jönsson Inventar A/S
Ellekær 14 B, DK-2730 Herlev
+45 2255 8898
info@jonsson-inventar.dk