• +45 2255 8898
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

KB HALLEN

FAKTA:

Bygherre: K.B. Kjøbenhavns Boldklub
Design: Christensen & Co
Udført: 2018

PRODUKTER:

Reception
6 store barer
Barkøkken
Mobile garderobediske
Bænke

MATERIALER:

Pulverlakeret stål
Perforerede stålplader
Læder

KB Hallen - Inventar til genopstået ikon

Et stort stykke kulturhistorie

KB Hallen på Peter Bangs Vej er et af hovedstadens landmærker. Den slog dørene op i 1938 og har dannet ramme om markante begivenheder gennem alle årene – koncerter, messer, møder og sportsstævner … Det hele sluttede den 28. september 2011, hvor hallen brændte ned til grunden. Ingen kom til skade, og efter flere års tovtrækkeri og byggeri er hallen nu genopstået med sin karakteristiske buede profil intakt.

Nyt og mere funktionelt design
 
Selv om den gamle KB Hal bliver citeret i det ydre formsprog, så er indretningen af den nye hal naturligvis moderne og funktionel. Det gælder også inventaret, hvor Jönsson Inventar har stået for nogle af de mest iøjnefaldende elementer.
 
KB Hallen byder sine gæster velkommen i en reception, der er holdt i sort og på fronten beklædt med perforeret metal. De nedtonede farver og det rå materialevalg medvirker til at give aftenens arrangement og de optrædende hovedrollen i stedet for at kæmpe om opmærksomheden.
 
På førstesalen har Jönsson Inventar etableret ikke færre end seks barer, der hver er seks meter lange, så der modsat tidligere kan betjenes mange tørstige gæster ad gangen. De seks barer lever op til den skarpe designprofil for hele interiøret i hallen med sorte diske og lys på bagvæggen.
 
Garderoben er udført som mobile moduler, der kan flyttes rundt og tilpasses det antal gæster, der forventes. Det giver større fleksibilitet og mulighed for at skræddersy hele 'scenografien' til arrangementet. Endelig har Jönsson Inventar leveret en række elegante bænke, der er integreret i væggene.
 

Eksklusivt håndværk, produktudvikling og godt samarbejde er grundstammen i Jönsson Inventars DNA

Igennem fire generationer har familievirksomheden Jönsson Inventar leveret high end-inventar til en bred vifte af nordiske erhvervsvirksomheder.

Abonner på vores nyhedsbrev

Følg Jönsson Inventar på Instagram

Jönsson Inventar A/S
Ellekær 14 B, DK-2730 Herlev
+45 2255 8898
info@jonsson-inventar.dk