Det siger kunderne


Projektudviklingschef Jens Breinholt - NCC Property Development

”I forbindelse med opførelsen af vores seneste Company House i Gladsaxe, hvor NCC selv er flyttet ind i starten af 2015 har Jönsson Inventar indrettet, ombygget og tilpasset vores receptionsinventar.


I et Company House og i særdeleshed for NCC er det vigtigt at receptionen er imødekommende og elegant. Det er i høj grad lykkedes for Jönsson Inventar at opfylde vores krav til dette.

Arbejdet med ombygning og flytning af vores receptionsinventar skulle foregå uden at vores kunder og brugere af huset blev berørt. Det lykkedes i høj grad og mange opdagede ikke engang at der en overgang var opsat en midlertidig skranke. Jönsson ydede et godt stykke arbejde, var fleksibel i processen og afleverede et fint produkt." (September 2015)

Rumdesigner MDD Jane R. Dyhr - JJW Arkitekter

"Samarbejdet med Jönsson Inventar er altid præget af konstruktiv dialog, der sikrer vores kunder de bedste løsninger. Dialogen tager udgangspunkt i en grundlæggende respekt for vores faglighed og præcis tolkning af vores visioner, som bliver konkretiserede i konstruktive og værdiskabende udviklingsprocesser.


Jönsson Inventar leverer altid til tiden og i den aftalte kvalitet, hvilket betyder, at jeg er tryg ved at bruge dem som producent af specialdesignet inventar til vores mange forskellige projekter." (December 2015)

Arkitekt MAA Nikojaj Ernst - ERNST + KINDT-LARSEN

”I Ernst + Kindt-Larsen arkitekter stiller vi overalt i vores projekter store krav til kvalitet og funktionalitet helt ned i detaljen.


Jönsson Inventar er faglig kompetent, leverer produkter i høj kvalitet og er en god sparringspartner i projekteringsfasen.” (September 2015)

Indretningsarkitekt & Designer MDD Anne Krogh - Anne Krogh & Co

”Sammen med Jönsson Inventar har vi en dialogproces, der er udviklet gennem mange års samarbejde.


Formgivningens tilblivelse følger en kompleks rute med mange muligheder for at gå forkert. Den bliver først simpel, når man har gået den mange gange sammen og i fællesskab fundet vejen frem.

Sådan bliver kvalitet et objektivt begreb.” (Februar 2015)

Jens Peter Ramsager - Arkitekten - Paludan & Ramsager

"Jeg har i mit samarbejde med Jönsson Inventar omkring udførelsen af Dansk Metals receptions skranke, oplevet Jönsson Inventar som en meget professionel og løsningsorienteret sparringspartner, der både aktivt og konstruktivt bidrager samvittighedsfuldt til at skabe den bedst mulige kvalitet og løsning for sin kunder.


Jeg har med andre ord været meget glad for samarbejdet med Jönsson Inventar og vil derfor ikke tøve ved muligheden for fremtidigt samarbejde." (Januar 2016)

Direktør Kristian Eley - Faurschou Foundation

"For Faurschou Foundation er den gode stil og den rene linje nøgleord. Både når det gælder vores offentlige projekter og den daglige gang på institutionen, vægter vi kvalitet og faglig kompetence.


Jönsson Inventar har været gode samarbejdspartnere. De har i den grad levet op til vores forventninger og leveret varen af højeste kvalitet." (Oktober 2015)

Eksklusivt håndværk, produktudvikling og godt samarbejde er grundstammen i Jönsson Inventars DNA

Igennem fire generationer har familievirksomheden Jönsson Inventar leveret high end-inventar til en bred vifte af nordiske erhvervsvirksomheder.

Se billeder fra værkstedet på vores Instagram

Jönsson Inventar A/S
Ellekær 14 B, DK-2730 Herlev
+45 2255 8898
info@jonsson-inventar.dk